is er voor...

mensen in christelijk Nederland en België. Niet alleen voor het kerkenwerk, maar ook voor persoonlijke bezinning en geestelijke groei. Niet alleen van grote bekende uitgeverijen, maar ook van minder bekende uitgevers, organisaties en kerkelijke werkgroepen. Niet alleen boeken, maar tal van nieuwe vormen van informatie. Maar hoe kom je als belangstellende 'christen' die uitgaven op het spoor: een aanbiedingslijst van de ene uitgever, website of email-nieuwsbrief van een ander, bespreking in een dagblad of (na maanden) in een vaktijdschrift?
Via deze hap-snap-informatie bemerk je nog niet de helft van wat er verschijnt en pas heel laat.

Daarom biedt www.boekentafels.nl aan particulieren en kerkenwerkers, boekentafels en boekhandels, recensenten en bibliotheken, een overzicht van nieuw verschenen uitgaven, voorzien van een korte beschrijving, een afbeelding van omslag, een korte typering door één van onze medewerk(st)ers <BT>, soms de 'pointe' van een recensie uit dagblad of vakpers en gegevens als omvang, prijs, isbn en uitgever. Een chronologisch overzicht dat een kwartaal op de website beschikbaar blijft.

Tweewekelijks worden de nieuwe titels op een rij gezet in één emailnieuwsbrief (van al die uitgevers) en toegezonden aan de regelmatige kopers van dergelijke uitgaven, die zich daarvoor hebben opgeven per email. Een kort bericht met alleen de titels, om snel te besluiten: 'ga ik even kijken' of 'bericht verwijderen'. Bezoekers treffen niet alleen nieuwe titels aan, maar ook een lijst met komende titels waarvoor een intekenprijs geldt, een lijst met boeken waarmee acties worden gedaan en ten slotte opruimingsboeken met korting van 30% en meer.

Een jaar na de start (herfst2008)van deze website is er een onderzoek geweest onder de bezoekers en gebruikers van de website om hun ervaringen en hun reactiegedrag in kaart te brengen, met als resultaat o.a.:60% van de deelnemers zijn kerkelijkactief, 6% van de deelnemers koopt vaak tot regelmatig binnen één dag een genoemd boek. Lees het complete verslag!

Als dat je interesse heeft, blijf je met de tweewekelijkse email en onze website helemaal op de hoogte.

terug naar www.boekentafels.nl